Δελτίο Τύπου για θεατρικό έργο "Η Γραμμή"


Δελτίο τύπου

Θεατρικό έργο «Η Γραμμή» του Ίσραελ Χόροβιτς από την ΘεατρόPolice.

Η θεατρική ομάδα  ΘεατρόPolice  της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών,  Τοπικής Διοίκησης  Ακαρνανίας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας  για πέμπτη συνεχή χρονιά ανέβασε θεατρική παράσταση στο  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου. Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε άριστα στην πρόκληση να ανεβάσει ένα διαφορετικό  έργο φέτος, το οποίο απαιτούσε ιδιαίτερες ικανότητες απ’ τους ηθοποιούς.  Το κατάμεστο θέατρο και στις τέσσερις παραστάσεις που δόθηκαν, αλλά και το ένθερμο χειροκρότημα των θεατών αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή της προσπάθειας όλων των παιδιών που έπαιξαν αλλά και της σκηνοθέτου μας κυρίας Γιούλης Μαρούση.
  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα έσοδα από τις τέσσερις (4) θεατρικές παραστάσεις δόθηκαν σε κοινωνικές δομές τις περιοχής μας. Φέτος αποφασίσθηκε να ενισχυθούν το 1ο και το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου Μαρία ΔΗΜΑΔΗ και η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (ΕΨΥΠΕΑ). Η ενέργειά μας αυτή έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. Η  αγάπη μας προς τα αυτά παιδιά και  η στήριξη του έργου των δασκάλων τους, αποτελεί για μας ιδιαίτερο καθήκον και επιλογή την οποία προσπαθούμε να μεταδώσουμε σε όλη την κοινωνία.  
   Τις θεατρικές παραστάσεις παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος, οι αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Αγρινίου κ ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΟΥ Ελένη και ΠΑΝΟΥ Αντωνία, ο Ανακριτής Αγρινίου κ. ΜΠΟΥΚΑΣ, συνοδευόμενοι και από άλλους εκπροσώπους δικαστικών αρχών, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. ΣΑΛΑΚΙΔΟΥ Όλγα, η Αντιπρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κ. ΜΠΟΥΤΙΒΑ Ξανθή, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου κ. ΤΣΟΥΝΗΣ Δημήτριος, Διοικητές Υπηρεσιών και Αξιωματικοί της Δ.Α. Ακαρνανίας, συνάδελφοι και πλήθος συμπολιτών μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην ενίσχυση των  κοινωνικών δομών που επιλέγησαν. Τους χορηγούς της παράστασης που χωρίς την δική τους συνδρομή θα ήταν δύσκολο να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου καθώς και την σκηνοθέτη μας Γιούλη ΜΑΡΟΥΣΗ.
    Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συναδέλφους που συμμετείχαν στην θεατρική ομάδα,  για τον ατελείωτο χρόνο και κόπο που αφιέρωσαν για να ανέβει αυτή η παράσταση και να έχει αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα. Ευχόμαστε να είναι γεροί και να  συνεχίσουν  να ανεβάζουν για πολλά χρόνια ακόμα θεατρικές παραστάσεις προσφέροντας γέλιο, χαρά και αγάπη.

SERVO PER AMICEKO
ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ