Εβδομάδα δράσης του Ελληνικού τμήματος της Δ.Ε.Α.

Η Τοπική μας Διοίκηση στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσης του Ελληνικού τμήματος της Δ.Ε.Α. από 23 έως 29 Ιουνίου, προγραμματίζει τις παρακάτω εκδηλώσεις. 

1. Διήμερη εκδρομή με διανυκτέρευση στο ορειβατικό καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Αγρινίου στο Περιστέρι Αιτωλοακαρνανίας. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου και ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Η συμμετοχή δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 45 άτομα συνολικά. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα προηγηθούν οικογένειες με παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Το κόστος της διανυκτέρευσης θα είναι 10 ευρώ για κάθε ενήλικα και 5 ευρώ για κάθε παιδί. Η Τοπική μας διοίκηση θα καλύψει το κόστος της διατροφής. Η μετάβαση θα γίνει με ιδία μέσα μέχρι το Περιστέρι και στην συνέχεια εφόσον κάποια αυτοκίνητα δεν μπορούν να ανέβουν μέχρι το καταφύγιο θα μεταφερθούν με άλλα αυτοκίνητα που μπορούν να ανέβουν. Για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιήσουμε κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, και παιχνίδι SURVIVOR. Για τα μεγάλα παιδιά θα έχουμε Μπάρμπεκιου και γλέντι το βράδυ του Σαββάτου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 17/06/2018 στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Τοπικής μας κ. Ταμπακέλη Δημοσθένη. Τηλ. 6947822017. 

2. Συμμετοχή της Τοπικής μας στον αγώνα δρόμου 5 χλμ «Οδυσσέας», που διοργανώνει ο δήμος Αγρινίου με τον ΟΚΑΝΑ, για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, στις 19:00 και περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. Τρέξιμο, αγώνα 5 χλμ περπάτημα και αγώνα 1.000 μέτρων για παιδιά. Για δηλώσεις συμμετοχής στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Ταμπακέλη Δημοσθένη έως 18/06/2018. 

3. Πραγματοποίηση αρτοκλασίας στις 28 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη στον εσπερινό που θα τελεστεί στον Ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων στα Διαμαντεϊκα Αγρινίου. 

Ο Πρόεδρος Κώστας Νικόλαος 
Η Γραμματέας Γκούβα Δήμητρα