Επίσκεψη στην Καβάλα του συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ακαρνανίας και μελών της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Ακαρνανίας


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: «Επίσκεψη στην πόλη μας του συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ακαρνανίας και μελών της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Ακαρνανίας».

Ήταν μεγάλη μας χαρά η επίσκεψη και διαμονή στην πόλη της Καβάλας, την 01-10-2016 του συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ακαρνανίας με επικεφαλής τον τον κ. ΤΣΟΥΝΗ Δημήτριο πρόεδρο του και Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Ακαρνανίας, καθώς και του Γ' Αντιπροέδρου της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Ακαρνανίας κ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Δημοσθένη, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του συνάδελφο κα ΚΑΝΙΩΤΗ Ολυμπία. Οι αγαπητοί συνάδελφοι απόστρατοι και εν ενεργεία δεν έκρυψαν την χαρά τους και τον ενθουσιασμό τους για την συνάντησή μας, την αγάπη τους για την πόλη μας.

Τους αγαπητούς συναδέλφους υποδέχτηκαν και ξενάγησαν ο Πρόεδρος του συνδέσμου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας κ. ΚΙΟΣΣΕΣ Ηλίας και ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Καβάλας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Θεμιστοκλής.

Την 01-10-2016 όλοι οι συνάδελφοι διασκέδασαν σε παραλιακό κατάστημα όπου έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών, ενώ την 02-10-2016, οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας, το χώρο του πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων Καβάλας και στην συνέχεια ολοκλήρωσαν την παραμονή τους στην πόλη μας, με την επίσκεψη τους στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας.

SERVO PER AMIKECO «Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας 

Θεμιστοκλής ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ                  Ιωάννης ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ