Πρωταθλητής Ελλάδος, μέλος μας


Ο μέλος μας Νίκος Μπανιάς συμμετείχε προ ημερών, στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu(no gi) κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία (-79/master 2/white) καταφέρνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, σε μία διοργάνωση, που έσπασε ρεκόρ συμμετοχών.

Για πρώτη φορά, οι αθλητές που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεπέρασαν τους 506, μεταξύ των οποίος και ο «χρυσός» Αγρινιώτης αστυνομικός που υπηρετεί στην Δ.Α. Ακαρνανίας. Ο Νίκος Μπανιάς με την ομάδα του Gracie barra Greece, η οποία είναι η πρώτη ομάδα με 20 gold, 16 silver, 27 bronze metals / no gi Greece nationals και μέσα από σκληρή δουλειά, συνεχείς προπονήσεις και προσωπικά έξοδα, κατέκτησε το χρυσό σε ένα άθλημα που απευθύνεται μάλιστα σε αθλητές κάθε ηλικίας, συνεπώς ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται με ταχύτητα φωτός.
Ο Νίκος Μπανιάς έχει ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα κατά το παρελθόν διαγράφοντας και σε αυτά λαμπρή πορεία με εκατοντάδες διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. Το 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Jiu-Jitsu έγινε το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στη Αθήνα.
Ο κ. Μπανιάς καθημερινά ασχολείται τουλάχιστον δύο ώρες με την προπόνηση, ενώ το επόμενο βήμα του θα είναι η συμμετοχή του στους Διεθνής Αγώνες για το βραζιλιάνικο jiu – jitsou στη Ρώμη.