Δράση αλληλεγγύης από την Τ.Δ.Ηρακλείου

Τ.Δ.Ηρακλείου 

"Δράση αλληλεγγύης. Ας κάνουμε την ελπίδα πράξη."




“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΝΙΑΖΟΜΑΙ -ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ” 

Η Ανάσταση του θεανθρώπου που συμπίπτει με την αναγέννηση της φύσης έρχεται να μας θυμίσει με πολύ επίκαιρο τρόπο τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες συνανθρώπων μας. 



Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) /Τ.Δ. Ηρακλείου τις Άγιες Ημέρες που πλησιάζουν, αποφάσισε μια ακόμα πρωτοβουλία, που προάγει ένα μήνυμα αγάπης –αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας έτσι, ένα μάθημα ανθρωπιάς, σε μια εποχή που δοκιμάζεται η ανθρωπιά-φιλανθρωπία όλων μας. 
Στόχο έχει να δώσει ένα χαμόγελο αισιοδοξίας και να απλώσει το χέρι σε ανθρώπους που μας χρειάζονται. Με τη σκέψη αυτή, η Γενική Συνέλευση της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου μετά από πρόταση του Δ.Σ. αποφάσισε για μια ακόμα φορά η ομάδα χειροτεχνίας της Ένωση μας που εκπαιδεύεται σε τεχνικές ντεκουπάζ – κρακελέ και αναπαλαίωσης επίπλων, υπό την άριστη καθοδήγηση της κ. Μαρίας Καφτάκη, να δημιουργήσει και δημιούργησε με αγάπη και μεράκι, πανέμορφες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινά αυγά τα οποία θα διατεθούν από τα μέλη του Δ.Σ. στους συναδέλφους Αστυνομικούς, και όχι μόνο, έναντι χρηματικού ποσού, το οποίο, θα διατεθεί για την κλινική αποκατάσταση και οικονομική υποστήριξη συναδέλφου μας τραυματία από τροχαίο ατύχημα. 



Εν τούτοις, δεν είναι τα χρήματα, αλλά κάθε φλόγα θα είναι και μια ευχή για ταχεία ανάρρωση, να βγει νικητής από τη δύσκολη αυτή μάχη που δίνει για τη ζωή του, επιστρέφοντας και πάλι γερός και δυνατός στην ενεργό δράση αλλά και στο παιδί του. 
Το Εθνικό Τμήμα και οι Τοπικές Διοικήσεις Χώρας στις οποίες κοινοποιείται η παρούσα ανακοίνωση παρακαλούνται για την ενημέρωση τους προκειμένου να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια με την αγορά και διάθεση τα μέλη τους. 
Οι Αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά, τι σημαίνει δυσκολία και αντιξοότητα όμως δεν λησμονούν, να βοηθήσουν, να στηρίξουν τον συνάνθρωπο, γιατί Πάσχα εκτός των άλλων σημαίνει:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΑΓΑΠΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ 

Ας κάνουμε την ελπίδα πράξη. 

Για την Τοπική Διοίκηση 
Ο Πρόεδρος: Μανόλης Ζαχαριουδάκης 

H Γενική Γραμματέας : Έφη Φλουρή

Περισσότερα στη σελίδα της Τ.Δ.Ηρακλείου: http://www.ipaheraklion.gr/2018/03/blog-post_14.html