3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ (Δελτίο Τύπου)

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δελτίο τύπου 

     Για άλλη μια χρονιά η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συνδιοργανώνει αυτή τη φορά με τον Δήμο Αγρινίου, το καθιερωμένο πλέον Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου. Το τουρνουά φέτος θα πραγματοποιηθεί 3 και 4 Ιανουαρίου στο καινούργιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην αερογέφυρα Αγρινίου. Τέσσερις ομάδες θα συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος και αυτές θα είναι: Η ομάδα των αστυνομικών, η ομάδα των δικηγόρων, η ομάδα των εμπόρων και η ομάδα των επαγγελματιών εστίασης. Στα πλαίσια του τουρνουά θα συμμετέχουν επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων μπάσκετ Αγρινίου καθώς και η ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα πραγματοποιήσουν την μια μέρα αγώνα μεταξύ Βετεράνων μπάσκετ και την επόμενη αγώνα μεταξύ νέων. Το χθες και το αύριο της πόλης μας στο μπάσκετ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι φορείς που συμμετέχουν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τους συμπολίτες μας που χρήζουν της βοήθειάς μας. 
     Φέτος έχουν εκδοθεί 3.000 εισιτήρια αξίας 2 ευρώ το καθένα, τα οποία ήδη διατίθενται απ' τους φορείς των ομάδων που θα συμμετέχουν. Τα έσοδα φέτος θα διατεθούν ως εξής. Τα δύο τρίτα στην αγορά τροφίμων για την στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο καθώς και την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου στο Αγρίνιο. Το ένα τρίτο για την οικονομική στήριξη συνανθρώπων μας που χρήζουν της βοήθειάς μας.
    Ζητάμε για άλλη μια χρονιά απ’ τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας να εξαντλήσουν τα εισιτήρια, δείχνοντας έμπρακτα αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. 
     Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους όσους στηρίζουν κάθε χρόνο την πρωτοβουλία μας αυτή. Στους απλούς πολίτες που εξαντλούν τα εισιτήρια του τουρνουά, αλλά και στις επιχειρήσεις που σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή μας στηρίζουν με τις χορηγίες τους. 

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές 
με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη. 

Τιμητικός έπαινος από τον δήμο Αγρινίου στην "ΘέατροPolice"

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με την Θεατρική ομάδα ΘέατροPolice προκειμένου να συγχαρεί τα μέλη της για την πρόσφατη επιτυχία στο 8Ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρα Κρήτης όπου απέσπασαν 4 βραβεία.
Ο κ. Παπαναστασίου απένειμε τιμητικό έπαινο στην ΘέατροPoliceκαι σημείωσε χαρακτηριστικά: «Για μια ακόμη φορά μας κάνατε υπερήφανους. Όχι μόνο για το σπουδαίο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αλλά και για την αφοσίωση την οποία επιδεικνύεται στην προσπάθειά σας.
Η θεατρική σας ομάδα έχει αποδείξει επανειλημμένως την δυναμική και το ταλέντο της. Ο Πολιτισμός έχει ανάγκη από έμπνευση και δημιουργία. Ως ελάχιστη ανταπόδοση σας απονέμω τιμητικό έπαινο και θέλω να σας ανακοινώσω ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ θα είναι αρωγός στην πορεία σας. Καλή συνέχεια στο έργο σας».
Το έργο «Η γραμμή» του Ισραέλ Χόροβιτς σε σκηνοθεσία της Γιούλης Μαρούση παρουσιάστηκε σε συμπαραγωγή της ΘέατροPoliceμε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου και την στήριξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική Διεύθυνση Ακαρνανίας. Συγχαρητήρια στα μέλη της θεατρικής ομάδας έδωσαν ,εκ μέρους του Δ.Σ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, η Αντιπρόεδρος Ξανθή Μπούτιβα και ο Γραμματέας Κώστας Κακαβιάς.

Μια ακόμα επιτυχία της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας "ΘΕΑΤΡόPolice"

Η ΘΕΑΤΡόPolice αποτελείται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας οι οποίοι αναδεικνύουν ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με την παράσταση «Η γραμμή» απέσπασαν τέσσερα βραβεία στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρα
Για μια ακόμη φορά η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ΘΕΑΤΡόPolice διακρίνεται σε Πανελλήνιο επίπεδο για την προσφορά της στην Τέχνη, αναδεικνύοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας.Πιο συγκεκριμένα, στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρα, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά επτά θεατρικές ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι αστυνομικοί της ΘΕΑΤΡόPolice, παρουσίασαν την παράσταση «Η γραμμή» του Ίσραελ Χόροβιτς σε σκηνοθεσία της Γιούλης ΜΑΡΟΥΣΗ αποσπώντας τέσσερα βραβεία:
• Βραβείο Α΄ Καλύτερης Παράστασης,
• Βραβείο Σκηνοθεσίας, στη σκηνοθέτη Γιούλη ΜΑΡΟΥΣΗ,
• Βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου, στον Ιωάννη ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ για την ερμηνεία του στο ρόλο του «Φλέμινγκ» και
• Έπαινο Ερμηνείας, στο Νικόλαο ΤΣΑΡΟΥΧΗ για την ερμηνεία του στο ρόλο του «Άρναλ».
Στην παράσταση συμμετείχαν οι αστυνομικοί:
• Υπαστυνόμος Α΄ Γεώργιος ΤΣΙΤΣΕΛΗΣ του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας,
• Ανθυπαστυνόμος Ευθύμιος ΠΑΠΑΓΡΙΒΑΣ της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρινίου,
• Αρχιφύλακας Νικόλαος ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας,
• Αρχιφύλακας Ιωάννης ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών,
• Αρχιφύλακας Γεώργιος ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ της Άμεσης Δράσης Αγρινίου,
• Αστυφύλακας Παρασκευή ΡΟΚΚΑ του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου.
Το έργο παρουσιάστηκε σε συμπαραγωγή της ΘΕΑΤΡόPolice με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και τη στήριξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας. Επισημαίνεται ότι η ΘΕΑΤΡόPolice απαρτίζεται από αστυνομικούς που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, ενώ η σύνθεσή της διαφοροποιείται σε κάθε παράσταση.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τη «ΘΕΑΤΡόPolice»

«Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice» μετά την επιτυχία της (τρία βραβεία και έναν έπαινο ερμηνείας) στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας με το θεατρικό έργο «Η Γραμμή» του Ίσραελ Χόροβιτς θα ήθελε να ευχαριστήσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και προσωπικά τον Διευθυντή του κ. Καραγέωργο Νικόλαο, ο οποίος έκανε προσωπικά την επιλογή του έργου, όλο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και τον πρόεδρο του κ. Μαυραγάνη Χρήστο, όλο το διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) /Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας και τον πρόεδρο του κ. Κώστα Νικόλαο όλο διοικητικό συμβούλιο της Π.Ο.Α.Σ.Υ και στον πρόεδρο της Γερακαράκο Γρηγόριο, όλο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) Εθνικό Τμήμα και τον πρόεδρο της Καραπατάκη Ιωάννη και την Δ. Α. Ακαρνανίας και τον Ταξίαρχο κ. Παπαευθυμίου Δημήτριο, όλων των οποίων απολαμβάνει την αμέριστη οικονομική – ηθική συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τα τελευταία χρόνια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στη κυρία Παπαλέξη Δήμητρα για την δημιουργία των κουστουμιών της παράστασης, στους ιδιώτες χορηγούς υποστήριξης της ομάδας, οι οποίοι εθελοντικά και ανιδιοτελώς από το υστέρημα τους προσέφεραν διάφορα χρηματικά ποσά, για να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι στην Κρήτη. Ευχαριστίες στους : ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας και τον πρόεδρο του κ. Μούκα Φώτιο, την εταιρία γαλακτοκομικών Τζίφρης, την εταιρία πωλήσεως αυτοκίνητων Καψιώχας, τον κ. Καρακίτσο Ευάγγελο και τέλος τον κ. Λιακόπουλο Άρη.
Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν πραγματικό σχολείο για τους αντιπροσώπους μας, αφού όλοι τους εξέφρασαν τον θαυμασμό για την αψεγάδιαστη οργάνωση του φεστιβάλ, που αξίως κατέχει τον τίτλο του καλύτερου στο είδος του. Η μοναδική κρητική φιλοξενία, το χαμόγελο όλων των «Γεραπετριτών», το μόνιασμα, ο εθελοντισμός και το ζεστό τους χειροκρότημα, μας δίδαξαν πολλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους: κ. Γεωργαλάκη Εμμανουήλ πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, κ. Βαρδάκη Γεώργιο πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Νοτιοανατολικής Κρήτης καθώς και τους συνόδους της ομάδας Κοϊνάκη Κατερίνα και την Δρούγκα Ελισάβετ που μας έκαναν αυτό το ταξίδι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.
Σίγουρα, σε όλους τους ανωτέρω ένα απλό «ευχαριστώ» δεν αρκεί και σίγουρα σε μία επιστολή δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε τους δεκάδες ανθρώπους στους οποίους το οφείλουμε…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 
Το ταξίδι συνεχίζεται…»

Αιμοδοσία - Εκδηλώσεις για Άγιο ΑρτέμιοΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
           

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 19 Οκτωβρίου παραμονή της εορτής του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας,  Αγίου Αρτεμίου, η Τοπική μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Αγρινίου, την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και το Γ.Ν. Αγρινίου συνδιοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου από ώρα 08:00 έως 14:30 μ.μ.
Σας καλούμε, όλους όσους μπορείτε, να δώσετε μια φιάλη αίμα, βοηθώντας έμπρακτα συναδέλφους και συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Το αίμα που θα δοθεί από αστυνομικούς, θα κατατεθεί στην Τράπεζα Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως κάθε χρονιά.
Επίσης στις 19 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου θα τελεστεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.
Τις πρωινές ώρες της 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής θα τελεστεί δοξολογία προς τιμή του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου από την Δ.Α. Ακαρνανίας.
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις παραπάνω εκδηλώσεις τιμώντας τον προστάτη μας, Άγιο Αρτέμιο, αλλά και την Τοπική μας Διοίκηση.
Η συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη να εργαζόμαστε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση προσφέροντας στον συνάδελφο και την κοινωνία. 
Σας θέλουμε όλους κοντά μας, ώστε να μοιραζόμαστε τη χαρά της κοινής προσπάθειας για την ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της Αστυνομίας.

Αγρίνιο 11 Οκτωβρίου  2018

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Καλό παράδεισο φίλε Γιώργο ...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με μεγάλη λύπη, η οικογένεια της ΙΡΑ σε εθνικό και διεθνές επίπεδο αποχαιρετά τον Παγκόσμιο Γενικό Γραμματέα και τ. Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ.
Μαχητής στη ζωή, ο Γιώργος έδωσε μια άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, αλλά, τελικά δεν τα κατάφερε. Εξέπνευσε τις βραδυνές ώρες της χθες.
Λεπτομέρεις για την εξόδιο ακολουθία θα σας δοθούν με νεότερο μήνυμά μας όταν μας γνωριστούν από την οικογένεια, καθώς επίσης και αριθμός λογαριασμού ή κάποιο ίδρυμα για την κατάθεση χρημάτων αντί στεφάνου στη μνήμη του.
Σύσωμο το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλειπόντος και αποχαιρετά έναν αγωνιστή της ζωής και ακάματο εργάτη του SERVO PER AMIKECO.
Αποχαιρετάμε ένα καλό φίλο και εξαίρετο συνεργάτη.
Ο Θεός να τον αναπαύσει....

Dear friends,
With great regret, the IPA family at national and international level, farewell to the International Secretary General and the former President of the Hellenic Section GEORGIOS KATSAROULOS.
A warrior in life, George gave an unequal fight with the illness, but unfortunately he lost it. He exhaled the evening hours of yesterday.
We express our warm condolences to the family and farewell to a life-struggle warrior, a great supporter of SERVO PER AMIKECO and a hard worker. We say goodbye to a good friend and an excellent partner. God to rest him...

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Ι.Καραπατάκης


Ο Γενικός Γραμματέας
Β. Παπάς

Εβδομάδα δράσης του Ελληνικού τμήματος της Δ.Ε.Α.

Η Τοπική μας Διοίκηση στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσης του Ελληνικού τμήματος της Δ.Ε.Α. από 23 έως 29 Ιουνίου, προγραμματίζει τις παρακάτω εκδηλώσεις. 

1. Διήμερη εκδρομή με διανυκτέρευση στο ορειβατικό καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Αγρινίου στο Περιστέρι Αιτωλοακαρνανίας. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου και ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Η συμμετοχή δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 45 άτομα συνολικά. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα προηγηθούν οικογένειες με παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Το κόστος της διανυκτέρευσης θα είναι 10 ευρώ για κάθε ενήλικα και 5 ευρώ για κάθε παιδί. Η Τοπική μας διοίκηση θα καλύψει το κόστος της διατροφής. Η μετάβαση θα γίνει με ιδία μέσα μέχρι το Περιστέρι και στην συνέχεια εφόσον κάποια αυτοκίνητα δεν μπορούν να ανέβουν μέχρι το καταφύγιο θα μεταφερθούν με άλλα αυτοκίνητα που μπορούν να ανέβουν. Για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιήσουμε κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, και παιχνίδι SURVIVOR. Για τα μεγάλα παιδιά θα έχουμε Μπάρμπεκιου και γλέντι το βράδυ του Σαββάτου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 17/06/2018 στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Τοπικής μας κ. Ταμπακέλη Δημοσθένη. Τηλ. 6947822017. 

2. Συμμετοχή της Τοπικής μας στον αγώνα δρόμου 5 χλμ «Οδυσσέας», που διοργανώνει ο δήμος Αγρινίου με τον ΟΚΑΝΑ, για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, στις 19:00 και περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. Τρέξιμο, αγώνα 5 χλμ περπάτημα και αγώνα 1.000 μέτρων για παιδιά. Για δηλώσεις συμμετοχής στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Ταμπακέλη Δημοσθένη έως 18/06/2018. 

3. Πραγματοποίηση αρτοκλασίας στις 28 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη στον εσπερινό που θα τελεστεί στον Ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων στα Διαμαντεϊκα Αγρινίου. 

Ο Πρόεδρος Κώστας Νικόλαος 
Η Γραμματέας Γκούβα Δήμητρα

Δελτίο Τύπου για θεατρικό έργο "Η Γραμμή"


Δελτίο τύπου

Θεατρικό έργο «Η Γραμμή» του Ίσραελ Χόροβιτς από την ΘεατρόPolice.

Η θεατρική ομάδα  ΘεατρόPolice  της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών,  Τοπικής Διοίκησης  Ακαρνανίας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας  για πέμπτη συνεχή χρονιά ανέβασε θεατρική παράσταση στο  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου. Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε άριστα στην πρόκληση να ανεβάσει ένα διαφορετικό  έργο φέτος, το οποίο απαιτούσε ιδιαίτερες ικανότητες απ’ τους ηθοποιούς.  Το κατάμεστο θέατρο και στις τέσσερις παραστάσεις που δόθηκαν, αλλά και το ένθερμο χειροκρότημα των θεατών αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή της προσπάθειας όλων των παιδιών που έπαιξαν αλλά και της σκηνοθέτου μας κυρίας Γιούλης Μαρούση.
  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα έσοδα από τις τέσσερις (4) θεατρικές παραστάσεις δόθηκαν σε κοινωνικές δομές τις περιοχής μας. Φέτος αποφασίσθηκε να ενισχυθούν το 1ο και το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου Μαρία ΔΗΜΑΔΗ και η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (ΕΨΥΠΕΑ). Η ενέργειά μας αυτή έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. Η  αγάπη μας προς τα αυτά παιδιά και  η στήριξη του έργου των δασκάλων τους, αποτελεί για μας ιδιαίτερο καθήκον και επιλογή την οποία προσπαθούμε να μεταδώσουμε σε όλη την κοινωνία.  
   Τις θεατρικές παραστάσεις παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος, οι αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Αγρινίου κ ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΟΥ Ελένη και ΠΑΝΟΥ Αντωνία, ο Ανακριτής Αγρινίου κ. ΜΠΟΥΚΑΣ, συνοδευόμενοι και από άλλους εκπροσώπους δικαστικών αρχών, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. ΣΑΛΑΚΙΔΟΥ Όλγα, η Αντιπρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κ. ΜΠΟΥΤΙΒΑ Ξανθή, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου κ. ΤΣΟΥΝΗΣ Δημήτριος, Διοικητές Υπηρεσιών και Αξιωματικοί της Δ.Α. Ακαρνανίας, συνάδελφοι και πλήθος συμπολιτών μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην ενίσχυση των  κοινωνικών δομών που επιλέγησαν. Τους χορηγούς της παράστασης που χωρίς την δική τους συνδρομή θα ήταν δύσκολο να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου καθώς και την σκηνοθέτη μας Γιούλη ΜΑΡΟΥΣΗ.
    Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συναδέλφους που συμμετείχαν στην θεατρική ομάδα,  για τον ατελείωτο χρόνο και κόπο που αφιέρωσαν για να ανέβει αυτή η παράσταση και να έχει αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα. Ευχόμαστε να είναι γεροί και να  συνεχίσουν  να ανεβάζουν για πολλά χρόνια ακόμα θεατρικές παραστάσεις προσφέροντας γέλιο, χαρά και αγάπη.

SERVO PER AMICEKO
ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ