Ευχαριστίες για την χορηγία στην τοπική μας λάβαρου για τη χορευτική μας ομάδα






ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ
Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας

Προς
ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Δ.Σ Εθνικού τμήματος

Θέμα: Ευχαριστίες για την χορηγία στην τοπική μας λάβαρου για τη χορευτική μας ομάδα.

Κύριε πρόεδρε, αγαπητά μέλη,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την ανταπόκρισή σας στο αίτημα της χορηγίας ενός λάβαρου το οποίο θα συνοδεύει τις εμφανίσεις του χορευτικού μας τμήματος. Η αναγνώριση του έργου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του στόχου τον οποίο υπηρετούμε. Πιστεύουμε ότι το Λάβαρο με το έμβλημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, θα συμβάλει στο να αναδείξει σε μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας την Ένωσή μας και τους σκοπούς της. Θερμά λοιπόν σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση στο αίτημά μας.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ταμία του εθνικού μας τμήματος κ. Παππά Βασίλειο για την προσωπική του επιμέλεια στην δημιουργία του λάβαρου.
Με την υπόσχεση να χρησιμοποιήσουμε το λάβαρο σε πολλές εκδηλώσεις μας. Με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να «υπηρετούμε δια της φιλίας». Να συμβάλλουμε με όλη μας την δύναμη, στην ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των αστυνομικών αλλά και μεταξύ της αστυνομίας και της κοινωνίας. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο Πρόεδρος,  Η Γραμματέας
ΚΩΣΤΑΣ Νικόλαος, ΓΚΟΥΒΑ Δήμητρα