Ομάδα αστυνομικών της Α.Δ. Ακαρνανίας




Με το επιβλητικό σκορ 0-4 επικράτησε η ομάδα των αστυνομικών της Α.Δ. Ακαρνανίας, της αντίστοιχης ομάδας της Α.Δ. Μαγνησίας στο γήπεδο του Βόλου, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Αστυνομικών Διευθύνσεων. Με την νίκη της αυτή, η ομάδα βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στο φάιναλ φορ της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης αλλά και η προαγωγή του αθλητικού πνεύματος μεταξύ των αστυνομικών. Ως τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών δεν θα μπορούσαμε να μην στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια κάνοντας πράξη το "SERVO PER AMICECO" ή "ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ".
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς της ομάδας οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια είτε συνεισφέροντας είτε οικονομικά είτε σε υλικό για τις ανάγκες της ομάδας. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει βέβαια στα παιδιά της ομάδας τα οποία για μια ακόμη φορά μας έκαναν περήφανους. 
Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ, συνεχίστε με την ίδια αγάπη και πάθος αυτό που ξεκινήσατε φέτος και σας ευχόμαστε το ταξίδι να συνεχιστεί μέχρι τον τελικό.