ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Με τη συγκομιδή δύο μεταλλίων (χρυσό, ασημένιο) επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 26 Μαρτίου ο αστυνομικός και αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ από το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο του Αλίμου, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για το 2017. Εξήντα εννέα αθλητές και αθλήτριες, από δεκαέξι σωματεία από όλη την Ελλάδα (ρεκόρ συμμετοχής), αγωνίσθηκαν για δύο ημέρες χωρισμένοι σε 11 κατηγορίες σε ατομικό και ομαδικό.
Το πρωινό του Σαββάτου, οι αθλητές του ΗΦΑΙΣΤΟΥ Παναγιώτης Αγγελούδης (ΤΤ4) και Παναγιώτης Παπουτσόπουλος (ΤΤ5), αγωνίσθηκαν για το Ομαδικό Ανδρών της κατηγορίας ΤΤ4-5 και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο πρώτο του παιχνίδι στο Ατομικό Ανδρών της Κατηγορίας ΤΤ4, ο Παναγιώτης Αγγελούδης αντιμετώπισε αθλητή του ΤΥΡΤΑΙΟΥ και πέτυχε εύκολη νίκη με 3-0 μέσα σε οκτώ μόλις λεπτά. Η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση του Αγγελούδη με αθλητή του ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ, αγώνα τον οποίο κέρδισε ο αθλητής του ΗΦΑΙΣΤΟΥ με 3-0 σετ.
Οι επιτυχίες των αθλητών του ΗΦΑΙΣΤΟΥ συνεχίσθηκαν με τη συμμετοχή του Αγγελούδη στον τελικό της Κατηγορίας ΤΤ4. Εκεί αντιμετώπισε αθλητή των ΛΙΜΝΑΙΩΝ Καστοριάς, ο οποίος ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή αήττητος. Σε ένα εύκολο όπως τελικά εξελίχθηκε παιχνίδι, ο Αγγελούδης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του και επικράτησε με 3-0 σετ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος για την κατηγορία.
Η σκληρή δουλειά και οι επιδόσεις των προηγούμενων ετών για τον Παναγιώτη Αγγελούδη, επιβραβεύθηκαν από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Χρόνη Πολίτση, με αποτέλεσμα ο αθλητής να συμπεριληφθεί στην Εθνική Ομάδα για το 2017.